Kimana Magars Sidste Sang

Kimana er hovedpersonen i min nye bog Kimana Magars Sidste Sang, men han er ikke den eneste, og hans historie er ikke den eneste.

Kimanas del af historien foregår i 2067. 30 år tidligere har en asteroide udslettet det meste af Jordens befolkning, og de få overlevende lever nu i en kold, gold og grå verden, mens de venter på at solen vender tilbage. Farver og lugte er væk. For at give den opvoksende generation en mulighed for at mærke verden som den kunne have været, skabes Rummene, en digital mulighed for at sanse og interagere med andre via avatarer. Sanseindtryk og bevægelser overføres mellem avatar og menneske via sansedragter og 3D-hjelme.

Sammen med Kimana er hans søster Mila Linden, og vennerne Ilore Togare og Meghar Hán. Omkring dem er Gorman og Haiken Onor, skaberne af Rummene. Og Preston og Baclar Bellock, hvis kolde, beregnende handlinger bringer dem alle i fare.

Som en lille smagsprøve får du prologen og indledningskapitlet til bogen. Prologen er lidt – spøjs. Indledningskapitlet handler mest om Gorman og om katastrofen, da asteroiden ramte. Læs begge her.

Dernæst har jeg lagt kapitel 14 ud. Det handler om Søster Saras pilgrimsvandring til Santiago de Compostela – på et løbebånd og med 3D-hjelm på hovedet. Læs det her.

Det følges af kapitel 20, om Bahins oplevelser i Paris – hvordan man lærer fransk på den hårde måde. Læs det her.

Du får også kapitel 28. Det handler om Ilore Togares kærlighedsliv i Rummene. Læs det her.