Oversætte WordPress-temaer til dansk

Standardtemaerne i WordPress kommer med en dansk oversættelse. Det betyder at sætninger som “Leave a reply” og “Posted on” er oversat til “Skriv en kommentar” og “Skrevet den”.

Hvis du imidlertid finder et andet tema, vil det sikkert være på engelsk. Med inspiration fra Ronnel Angelo’s hjemmeside med alle mulige tips har jeg lavet følgende vejledning. Den kan hentes som pdf her eller ses som instruktionsvideo nedenfor:

For at gennemføre vejledningen skal du først lave et child theme til dit valgte tema. Dvs. gå til mappen med temaerne, lave en ny mappe med navnet på modertemaet tilsat ordet child (fx “catch everest child”). I denne mappe skal du oprette to filer, henholdsvis style.css og functions.php. Filerne skal indeholde en specifik kode, der fortæller WordPress hvor modertemaet kommer fra. Følg vejledningen til oprettelse af child themes eller download filerne herfra og læg dem selv i den rigtige mappe. Du skal (meget vigtigt) åbne filen style.css først og rette navnet på dit child theme og på modertemaet. Det er afgørende at du får angivet navnet på modertemaets mappe helt korrekt.

Hent en zippet mappe med de to filer style.css og functions.php her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Endnu en side om WordPress